Translate

October 14, 2008

Vreau sa ma fac parlamentar

O parte din munca de promovare a noului post la care lucrez presupune difuzarea pe Realitatea TV a unor montaje cu noi cei din radio. Asa ca astazi a trebuit sa ma duc in Parlament sa simulez ca fac treaba. Concret un operator se fataia dupa mine si imi tragea tot felul de cadre, eu cu reportofonul, eu cu microfonul, eu umbland la reportofon, eu cu parlamentarii, eu la bufet, eu cu un televizor... in fine ati prins ideea. (Sa nu ma intrebati cand se difuzeaza ca habar nu am) Si pentru ca am avut permis de o zi de a ma plimba prin parlament am profitat si am asistat la sedinta camerelor reunite care urmau sa il valideze pe Vacaroiu la Curtea de Conturi. Ce m-a uimit a fost ca la final Valeriu Zgonea a citit anuntul de numire unei sali goale. Iubitii nostri parlamentari au votat si apoi s-au raspandit prin cladire. Colegii mei de la alte radio-uri si televiziuni m-au asigurat ca asa se intampla de obicei si ca se face un anunt mai mult pentru televiziuni decat pentru parlamentari, ca doar ei oricum stiu ce iese. Si inca o chestie mancarea de la bufet e buna si relativ ieftina... Revenind la titlu...Cred ca la alegerile astea e un pic prea tarziu, da la viitoarele ce ziceti? Ma vedeti parlamentar?

Desi nu e prima data cand calc prin Casa Poporului, da mie una chiar imi place cladirea. OK stiu e hidoasa, e comunistica, e enorma, da uitati-va la tavan...nu e fain?

4 comments:

Anonymous said...

Raluca, iti doresc tot binele, asa ca atunci cind va ajunge Bucurestiul o Mica Viena, te voi vota din tot sufletul. Pin atunci ramii cum esti.
Si o dedicatie pentru toti parlamentarii si politicienii romani (iarasi din tot sufletul):
http://www.youtube.com/watch?v=0HOIRnbb0XE

Raluk said...

Haidi bai, adica pana atunci nu ma votezi? Aseara m-am gandit din partea carui partid as candida, ca liberalii care imi plac mie nu stiu ce vor face peste patru ani, democratii nu imi plac, social democratii niti atat, romania mare nici nu se pune problema, minoritate nu sunt, la conservatori? ca vorba aia am fost la tatuca...nu cred totusi, iar ca independent, doar Oprescu a facut ceva, asa ca astept sa se infiinteze partidul din partea caruia sa candidez eu...

Anonymous said...

misto excursie ai avut. io m-am intors din alta. hai sa-ti povestesc si sa-ti dau ceva dragut!

tea:))

Raluk said...

cand? cand?