Translate

October 23, 2008

Salutare salutare

Imi pun cenusa in cap ca nu am mai scris nimic aici, da chiar nu am avut timp. Si cred ca in continuare nu voi avea asa ca fiti pregatiti sa vedeti acest post multe zile de acum incolo. Desi cam miros week-end-ul si cred ca atunci voi aduna ceva informatii sa va scriu. Ce am facut? Am muncit. Cei care probabil m-au invidiat ca in septembrie am stat acasa pe banii lui Vantu sa stea linistiti ca in octombrie si-a scos parleala. Am lucrat si de la 4 dimineata si de la 10 si voi lucra si de la 15, in ture ca croitoresele 8 ore. Un mare rahat din care incerc sa scap da nu am unde. Deocamdata o promovare nu se vede mult timp de acum incolo si probabil ca in program dintr-asta voi termina anul, asta daca nu ma depresez, imi strang catrafusele si plec. Nu am scris saptamana trecuta si nici asta pentru ca m-am depresat rau de tot, cu bocit in pat, cu uitat pe pereti, cu sunat Eliza pentru linisteala... Imi pare rau ca a fost la mine Alina si nici nu am apucat sa stam ca fetele, ca eu dormeam. Stiu ca am deja o experienta si nu ar trebui sa trag ca boul in jug, da imi plac al naibi de mult oamenii, imi place atmosfera si numai de asta le mai dau cateva zile. Dupa aia... In alta ordine de idei, Alin este foarte cumintel, de patru zile spala vasele, asa ca sa il scuipati de deochi. Dea e cam trista ca nu stam si noi sa vorbim, sa ne plimbam, da sper sa recuperez in week-end. In rest totul e ok pe partea asta, ca daca nu ar fi probabil ca as claca si as merge la mama pe cuptior, unde de altfel mi-am dorit sa ajung toate zilele astea. Cam asta ar fi. Va mai scriu printre picaturi...

4 comments:

Lizet said...

cuvintele nu pot inlocui un gest, dar incearca sa-ti imaginezi ca te imbratisez

Anonymous said...

Hold on...esti o persoana puternica, care are ceva de spus in lumea jurnalistica, de oameni ca tine e nevoie acolo iar daca tu pleci raman 'majoretele cu PR ul lor'( ca sa fiu un pic rea)

Iti doresc fff mult spor si putere de munca!
Adriana:)

Anonymous said...

si bineinteles imi lipsesc blogurile tale dar rezist:)

Adriana

Raluk said...

Va multumesc fetelor pentru incurajari. Elizule am incercat sa imi inchipui, o clipa m-am simtit bine da apoi m-am trezit si eram tot la serviciu:(( Adriana am facut niste fotografii prin Casa Presei, o hardughie de cladire, murdara si rece pe care le voi pune pe blog, apoi in week-end vreau sa ajung la targul de la Muzeul Satului si sigur va iesi si un post de acolo si mai am si o surpriza:) deci zic ca va merita asteptarea... oricum imi multumesc ca ma citesti:)