Translate

October 31, 2008

Reportofoane pentru jurnalisti

Ieri am fost la lansarea Liberty Center, lansarea pentru jurnalisti. Ocazie cu care am mai barfit cu Isa, am mai pus tara la cale si am plecat acasa. Cand sa plecam obisnuitele cadouase care se cuvin unei astfel de lansari. Am luat punguta, am vizitat patinuarul si cinematograful 3D si am plecat dupa semnaturi, asa cum am scris in postul anterior. In taxi curioase cum suntem deschidem punguta sa vedem ce e acolo. Un reportofon. Olympus. Acu nu ma indoiesc de buna intentie a organizatorilor si nici nu e frumos sa critici pe cineva care tocami ti-a dat un dar. DAR, totusi sa dai reportofoane la jurnalisti??? Nu tu o agenda acolo, nu tu un material promotional...un reportofon. OK nu zic nu, bun si ala, pentru ca de bun jurnalist ce sunt nici reportofon nu am, da totusi...
In rest mie mall-ul mi-a placut. Cea mai tare chestie vor fi magazinele Sprider, despre care am inteles ca sunt ceva mai mari decat cele de la City Mall. Apoi ar mai fi cinematograful 3D si poate si patinuarul, desi patinuarul era cam micut...un singur inconvenient are Mall-ul asta. E in Rahova...pai cine ajunge in Rahova???
P.S.Fotografiile sunt de pe CD-ul de prezentare atasat mapei de presa:))

18 comments:

Anonymous said...

Hai, ma Ral... Oamenii ti-au dat reportofon si tu te plingi ca nu ti-au dat agenda. E ca si cum as primi eu un laptop si m-as plinge ca nu mi s-a dat o masina de scris :)

Anonymous said...

dar vei pune niste fotografii si aici? Cine e Isa?
Adriana

Raluk said...

Isa e prietena mea. Fotografii din pacate altele decat cele din mapa de prezentare nu am si cu siguranta de ajuns la Mall-ul ala nu voi ajunge prea curand.

Raluk said...

Eu nu ma plang, vroiam doar sa subliniez comicul situatiei... Si sa stii ca si cand mi-au dat laptop de la serviciu m-am plans ca eu nu il car zilnic acasa...asta e sunt o plangacioasa si o mofturoasa:)

Raluk said...

Revin. De Isa am scris de mai multe ori pe blogul asta. Uite si dovada:
http://ralcaranfil.blogspot.com/2007/11/betie-cu-fetele.html

http://ralcaranfil.blogspot.com/2007/09/cu-isucu-la-mc.html

Anonymous said...

E foarte draguta prietena ta! este si ea jurnalista?
adriana

Anonymous said...

Ma uitam la pozele din posturile vechi..cand a trecut timpul???

ps: ce misto aratai in pozele de la MC!

Isa

Anonymous said...

pps: eu inca mai am jucaria de atunci de la MC!!! o tin pe birou, la serviciu

Isa

Anonymous said...

pps: eu inca mai am jucaria de atunci de la MC!!! o tin pe birou, la serviciu

Isa

Raluk said...

Nu prietena mea este PR-ista si mai este si partenera mea de afaceri:D.

Raluk said...

Nu-i asa ca-s frumoasa??? Eu habar nu am ce jucarie am avut atunci la MC, da am acasa o punga plina:)) asta e Happy Meal este mancarea de baza...

Anonymous said...

hmmm:) nu stiam ca esti si 'afacerista':)
adri

Raluk said...

Deocamdata nu sunt, dar daca as fi Isa ar fi partenera mea de afaceri:) Si sper sa devenim partenere de afaceri pe bune cat mai repede...ca m-am cam saturat sa lucrez la parton:(.

Andreea said...

S-au gandit ca asa ar putea sa va distraga atentia. Oricat de frumos ar fi mallul nu ii vad utilitatea. Iti imaginezi cum toti locuitorii Rahovei se imbraca la tol festiv si ies la plimbare aici?Cam atat isi permit...plimbarea

Raluk said...

Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate, adica sa vina acolo doar la Mc sau la KFC si sa incurce lumea care probabil vine cu treaba. Pentru ca in ciuda a tot ce se spune in Rahova stau si oameni cu bani, care probabil ca sunt acum incantati de noul mall..

Anonymous said...

Ne bucuram ca ai plecat acasa cu ocazia lansarii Liberty Center, da' cu patinoarul ce ai avut?

Anonymous said...

Ne bucuram ca ai plecat acasa cu ocazaia lansarii Liberty Center, da' cu patinoarul ce ai avut?

Raluk said...

Sincer nu inteleg intrebarea...:(