Translate

October 7, 2008

Nunta la care am furat mireasa

Am mai scris ca trebuie sa ma duc la nunta, ca am venit obosita dupa nunta, da nu am scris de nunta. Nunta unor prieteni dragi mie. Carla si Cristi. O nunta despre care acum patru ani as fi jurat ca nu ar putea avea loc si totusi Cineva acolo sus a vrut ca noi sa mergem sa ne veselim la nunta lor. Eu am fost singura si oricat de obositor ar fi fost nu as fi ratat nunta asta niciodata. Carla e sora mai mare a prietenei mele din copilarie, e sora mai mare pe care eu in copilarie nu o puteam suporta pentru ca mereu o lua pe Mirela de la joaca. In perioada facultatii m-am apropiat de ea, pentru ca era colega cu fratele lui Alin si pentru ca frecventam aceleasi cercuri. Am simtit-o de-a mea de atunci, ne lega ceva si nu se putea sa nu ajungem prietene. Cristi este omul care nu spune multe cuvinte, dar este omul pe care daca il suni in fierul noptii sa te scoata din rahat o face fara sa se gandeasca de doua ori. E un om special la care tin mult. Asa ca nu se putea sa lipsesc de la nunta asta.

Cununia religioasa a inceput la ora 16 la aceeasi biserica unde s-a cununat si Alina. A fost frumos si m-am chinuit sa nu imi dea lacrimile. Nu stiu ce am, la nunta Alinei, am plans de-a binelea. Seara pe la 21 am plecat la Casa Boiereasca. Un loc super fain pe care il vazusem doar din masina in drum spre Bucuresti. Am fost asezata la masa cu Ionut si Tita si cu Manuel. Am si dansat(lucru ciudat pentru mine), am barfit soacrele si intr-un final am furat mireasa.

Nu a fost nimic planificat. Ionut dansa cu Carla si Tita a ticluit planul. Am furat-o, am urcat-o in masina, am plimbat-o prin oras, am facut poze in Copou (de unde cred ca m-am ales cu mucii pe care mi-i suflu acu) si apoi am venit sa negociem. Nu stiu de unde s-a decis ca as putea sa negociez eu, cand in viata mea nu am negociat nimic. Nici macar salariul. Baietii vroiau whisky, iar eu vroiam cola si un cantec de la Cristi. Alesesem noi unul cu prostii in masina. Da am renuntat rapid la cantec. Si pentru ca nu stiu sa negociez am cerut din prima 10 sticle de whisky si 10 de cola. La care Cristi s-a priedut si negocierea a fost mai mult ce vrem noi si exact aia ne va da.

Normal ca dupa furaciune, baietii au trebuit sa o danseze in brate. Lucru mult mai greu decat as fi crezut.

Intr-un final m-am schimbat, ca imi cam era frig. Asa ca am pus aici si poza cu bluza John Rocha.

Asta e poza de final. A trebuit sa plec devreme, nu am prins nici tortul:(, da m-am simtit bine. Am fost intre prieteni si chiar am apucat sa vorbesc mai mult cu Ionut, pe care viata nu l-a schimbat asa de tare cum credeam eu. Le urez Casa de piatra mirilor si o viata frumoasa in care macar din cand in cand sa ne includa si pe noi. Si sa stiti ca insensibilului de Alin ii cam pare rau ca nu a putut sa vina.

5 comments:

Anonymous said...

Cat de draguta esti!!!

Adriana

Anonymous said...

Viata e ciudata...din cand in cand ii citeam blog-ul lui Traian, ca apoi sa ma uit in lista lui de prieteni si ca numele tau sa mi se para cu rezonanta...ti-am deschis pagina de blog si recunosc ca mi-a fost tare drag felul de a scrie...ceva m-a tinut in priza si ti-am urmarit blog-ul cu regularitate ca azi sa am o imensa surpriza extrem de placuta.
LA nunta asta mi-am dorit sa ajung si eu pt ca ii stiu pe acesti oameni frumosi din vremea studentiei, pt ca mi-a fost draga Carla pana la D-zeu...cum spuneam viata e ciudata si pt ca m-am bagat pana in gat prin strainataturi nu am avut sansa sa pot trage o fuga pana in minunatul IASI sa ma veselesc si eu cu voi...am avut insa minunata surpriza de a vedea aceste cateva poze de la tine si m-au uns la suflet pt.ca ii vad superbi, fericiti si...tot nu imi vine sa cred ca sunt reale...Asadar, casa de piatra mirilor!!!si iti multumesc si tie pt articol.
Oana B.

Anonymous said...

pare sa fi fost foarte fain...

Raluk said...

Pentru Adriana: iti multumesc pentru comentariu. Acest comentariu chiar a meritat minutele de dardaiala, pentru ca chiar mi-a placut bluza asta...
Pentru Andrei: sa stii ca a fost fain, am regretat la inceput ca nu a fost si Alin, dar poate pentru ca nu a fost si Alin am putut sa ma desfasor...

Raluk said...

Pentru Oana B. Nici nu stii cat de mult ma bucura comentariul tau. Cumva pentru astfel de chestii tin eu blogul asta. Ma bucur ca am reusit sa iti aduc noutati despre Carla. Asa cum am scris pe blog acum cativa ani nu as fi crezut ca relatia lor va merge, ba mai mult ca e atat de stabila si durabila. Carla si Cristi sunt niste oameni intr-adevar deosebiti care merita tot ce este mai bun in lume.