Translate

October 12, 2008

America's vote

Chiar credeti ca americanii ar vota un negru la Casa Alba si ar accepta sa fie condusi de un negru? O varianta am gasit pe blogul lui Vlad Petreanu. Voi ce credeti?

9 comments:

Anonymous said...

Obama va fi votat si va ajunge presedinte. Problema nu e asta: daca e alb sau negru, daca e femeie sau barbat. Problema e ca presedintele USA ar trebui sa fie un om puternic si deschis la minte. Din punctul meu de vedere, McCain e super-inchistat la minte, iar Obama e o papusa gonflabila, o vedeta impusa de televiziuni. In urmatorii patru ani, SUA si lumea intreaga va fi condusa ori de un idiot, ori de un Muppets. Naspa!

Raluk said...

De acord cu tine si totusi nu poti spune ca Geroge W Bush era mai breaz decat cei doi si uite ca termina acum cel de-al doilea mandat. Cu ce costuri pentru America ramane de stabilit. Eu incercam sa aflu daca America a trecut de faza cu negrii care sunt ciori si deci o populatie inferioara...

Anonymous said...

Oho, absolut de acord cu tine la treaba cu Bush :)
Cit despre faza cu daca au trecut peste problema cu negrii, cred nu numai ca au trecut - dar au ajuns sa exagereze. Nu mai stiu ce film am vazut, cu un negru care demonstra ca poate sa jigneasca pe orice alb, poate sa urle la ei etc. si totusi sa nu pateasca nimic. Ideea era ca albilor le e atit de frica sa nu fie acuzati de xenofobie, incit tac si inghit si merg mai departe... Era o comedie, desigur :)

Raluk said...

Am vazut si eu filmul si normal era un film,adica fictiune, in schimb am vazut prin vara la TopGear, o emisiune englezeasca despre masini, ca realizatorii au fost fugariti din Alabama parca pentru ca isi scrisesera mascari pe masini. Si mascarile erau ceva de genul Hillary presedinte, Drepturi pentru homosexuali si mai multe... E adevarat ca nu scrisesera nimic de negri, da ma intreb daca oamenii aia ar accepta un negru la Casa Alba?

Anonymous said...

Sunteti savurosi in polemicile voastre!!
Isabel

Anonymous said...

Inghetata e savuroasa...ei sunt posesorii unor idei bune:) Raluca, i-ai trantit pe Obama si McCain si ai plecat:(((...

Adriana

Raluk said...

Salutare, nu am plecat, doar ca am nitica treaba acu pe ultima suta de metri, cu radio-ul asta care nu mai e gata. Ce sa spun, incercam sa aflu niste pareri. Eu una as vrea sa iasa Obama, da cred ca va iesi McCain. Cred ca va fi un fel de primaria capitalei, toti credeau ca iese Blaga, da uite ca a iesit Oprescu... Tu ce crezi?

Anonymous said...

Vezi ca Isa ne apreciaza polemicile? Tot e o treaba.
Puuuupi, Isaaaaa!

Raluk said...

Pai ma nu e prietena mea? ce ai vrea sa nu ne aprecieze?