Translate

April 28, 2008

Un dandy în mizerie

Am încă o dovadă că pe sticlă nu ajunge totdeauna cel care e pregătit ci cel care se nimereşte sau mai rar cel care e dictat de sus. Habar nu am care e cazul domnului despre care vreau să vorbesc astăzi. Spun asta penru că l-am văzut şi în alte situaţii şi mi s-a părut că are ceva în cap, în ciuda modului golănistic în care le privea pe pipiţele care se învârteau în jurul lui. Nu ştiu cui a greşit şi a ajuns pe sticlă să prezinte Jurnalul de ora 21 la Realitatea. Oricum alături de fata isterică ce a început şă plângă în direct şi de Prelipceanu, care încă nu şi-a dat seama că locul lui nu e la televizorul în culori, acest domn, pe care am aflat într-un târziu că îl cheamă Nicola, întregeşte pleiada de "deontologi" de la Realit. Păcat că acolo sunt oameni de o mie de ori mai valoroşi, dar care nu sunt valorificaţi. Şi staţi liniştiţi, nu critic concurenţa, şi la Antene e aceeaşi mâncare de peşte. Numai când vezi prostancele care se înghesuiau să îi facă cu mâna lui Bush la smmit şi înţelegeţi despre ce vorbesc.

Cred că singurul stropit era el şi sigur nu cu parfum ci cu un lichid cu ceva mai mult alcool...

2 comments:

Catalin Mihaila said...

Hai ma, Raluca, ca exagerezi. Tipul e la-nceput si el si are o freza de dandy, da da-i o sansa. Se uita dupa gagici? Irelevant. :)

Raluk said...

Hai ma, ca nu e la inceput. Pur si simplu e nefericita asocierea lui cu stirile. L-am vazut si in postura de comentator si e ceva mai fain...