Translate

April 17, 2008

Starbucks



Inca de cand ma uitam la Sex and the city sau la alte filme in care auzeam de Starbucks imi doream sa ma duc si eu la o astfel de cafenea. Ce putea fi mai fun decat sa stai pe un scaun inalt la un fel de bar, sa te uiti afara, sa savurezi o cafea buna si sa scrii (eventual blogul personal)? Pana de curand habar nu aveam ca exista Starbucks in Mall Vitan, iar cand l-am descoperit eram catranita ca faceam shopping singura si nu am indraznit sa intru. Asteptam o ocazie speciala, cum ar fi vizita Elizei in Bucuresti??? Ei bine azi am fost la celebra cafenea, numai ca romanul tot roman. Cafeaua e infecta, iar frozzito sau cum i se mai spune e oribil. Mai fain e la Gregories. Nu vreau sa cred ca o cafea Starbucks de la mama ei poate fi asa o rahatenie, asa ca dau vina pe furaciosii de romani, care probabil ca folosesc cafea de proasta calitate... Sincer si eu la filtru fac o cafea mai buna... Trecand peste, m-am distrat acolo, poate doar pentru ca am fost cu Eliza, dupa o repriza de Debenhams care s-a lasat cu achizitionarea a 2 tricouri si a unui pantalon din in maro... Dupa cum puteti vedea am facut si achizitii. Mi-am luat o cana Starbucks in care sa imi savurez in zilele frumoase o cafea la filtru pe balcon:).

2 comments:

Anonymous said...

Cand am fost in Vienna am intrat si la Sturbucks, pentru un capucino si o prajitura, dar nu pot sa zic ca m-au dat pe spate...poate si pt ca era un loc muuult prea populat (prefer cafenelele anonime,dar de bun simtz, unde sa nu trebuiasca sa pornesc o vanatoare pentru un scaun..)

Ps: e adevarat ca cei cu care am fost, s-au declarat extrem de incantati de cafea si loc...dehh, gusturile astea..

Isa

Raluk said...

Ma depinde de gust. Mie nu mi-a placut nici cafeaua nici locatia nici nimic si chiar uitasem de vanatoarea dupa un loc...