Translate

March 6, 2008

Lasati copii si vina la .......Alin

Ei bine, Alin, cel despre care am mai vorbit aici cred ca de o mie de ori, nu prea agreaza copii. Adica lucrul asta e stiut si noi ceilalti ne straduim sa il luam ca atare. Numai ca ieri la ziua lui Sebastian (apropo LA MULTI ANI!!!!) au venit niste oameni cu copilul. Nimic nelalocul lui pana aici. Numai ca acel copil tragea la Alin mai ceva ca albina la miere. Iar Alin nu s-a speriat ca in cazul Alexandrei (fata Elenei, care l-a socat inca de pe la un an) ci chiar a socializat cu ala micu. Uitati pozele sa nu spuna scepticii(adica cei care credeau pana azi ca il cunosc pe Alin) ca mint.






PS: pozele sunt facute cu noul meu telefon LG Shine, un span, da extrem de necesar...

2 comments:

Anonymous said...

Mda... da' daca eu eram unul dintre sceptici, asta nu inseamna neaparat ca nu il cunosc pe alin, ci doar ca intre timp Alin se mai schimba... si cine stie, peste un an-doi, nu m-as mira sa fie Alin ala disperat sa aiba un copil :)
Sa nu-mi spui ca acuma devii tu sceptica! :)

Raluk said...

aoleu, ma uimeste viteza ta de reactie, nu ma plang e bine ca ma comentezi, da cum reusesti sa te prinzi atat de repede sa stiu si eu. si da cred ca devin sceptica, Alin si copii:)))