Translate

March 16, 2008

Hartia igienica si apa de la robinet

Scriu acum de la radio, pentru ca acu mi-a venit ideea. Si de unde mi-a venit? De la baie. Pe toate usile scrie "Va rugam aruncati hartia igienica in cosul de gunoi. Va multumim..." Pai de ce sa nu o aruncam in toaleta ca toata lumea? Adica cei care au pus afisele au acasa un cos de gunoi langa closet unde arunca hartia uda? Si uda ar fi putin, da cu aia maronie ce fac? Si apoi dupa ceva timp nu pute? ca imi inchipui ca nu reusesc sa umple un cos zilnic... Revenind la budele din Antena, eu una recunosc ca inca nu mi-am format automatismul de a arunca la cos si mai totdeauna nimeresc in buda. Trag apa si plec. Si nu am auzit niciodata pe cineva tipand dupa mine ca a rabufnit rahatul pe undeva.... Apoi o alta chestie pe care am auzit-o tot in orasul cu susul in jos a fost "Nu bea apa de la chiuveta, cumpara apa plata imbuteliata". Va jur ca apa imbuteliata, aia plata, e fix ca cea de la chiuveta mea din bucatarie. Am incercat ca imi era sete odata si nu aveam nimic de baut in casa si dupa cum puteti constata si singuri nu am murit. Pai imi amintesc ca atunci cand eram mica ma mai trezeam noaptea si beam cu sete un pahar mare de apa de la chiuveta. Sau cateodata imi era lene sa ma mai duc pana in bucatarie si beam apa de la chiuveta din baia mare si era chiar rece si buna. Adica ce sa inteleg ca pe timpul lui Ceasca filtrau astia mai bine apa si acum nu? sau ca traim intr-o societate de consum si ca producatorii de "apa de la robinet" imbuteliata trebuie sa traiasca si ei cumva???

3 comments:

Anonymous said...

Si mie mi se pare ciudata treaba asta cu hartia, dar incerc sa ma conformez. Parca am fi in zonele din Romania unde nu e canalizare, undeva la tara. le plang soarta femeilor de serviciu.

Anonymous said...

Si eu ma bucur ca am invatat cum sa las comentarii si promit sa imi scriu impresiile si de+acum incolo pt ca imi plac posturile tale. Sunt scrise cu umor a la Creanga, ma amuza teribil. Plus ca aflu informatii noi, mai picante.

Raluk said...

multumesc mult pentru comentarii, te mai astept pe aici...