Translate

March 26, 2008

Copou marca inregistrata


Nu stiu cat de politica e campania asta pentru ca in ultima vreme au aparut o groaza de bloguri politice(Irina Shrotter si Dumitru Oprea sunt doi dintre posesorii acestor bloguri) da am aflat ca cineva doreste inregistrarea la OSIM a marcii COPOU. Nu mi se pare deloc corect, adica daca cineva ar trebui sa o faca ar trebui sa fie primaria sau consiliul municipal si nu apropiatii primarului. De asemenea nu imi place nici modul in care a pornit campania. Dumitru Oprea, pe care il stiu doar ca rector al Universitatii, scrie pe blogul lui: O firmă ieşeană, apropiată primarului Nichita, vrea să obţină dreptul de folosire exclusivă a numelui de “Copou”. Cu doar câteva zile rămase până la termenul limită, Gheorghe Nichita refuză să conteste acordarea de către OSIM a acestui drept, spunând că ieşenii nu ar fi în nici un fel afectaţi.

Dar totusi de Copou ma leaga nenumarate amintiri. Pasii mei care urcau dealul spre liceu stiu framantarile mele din timpul adolescentei, in Copou am plans, in Copou am ras, in Copou am chiulit, in Copou am iubit, in Copou mi-am petrecut poate cei mai frumosi si mai liberi ani din viata mea. De aceea nu mi se pare corect ca cineva sa posede acest nume.

2 comments:

Anonymous said...

Mari dobitoci. Pai astia nu stiu ca exista dealul Copou si in Vaslui? Si acum ce o sa faca? O sa oblige primaria Vasluiului sa schimbe numele dealului????

Raluk said...

Habar nu am si cum scriam si in post nu stiu cat de electorala e faza, da probabil astia nu au luat in calcul existenta unui alt deal Copou in tara noastra...