Translate

August 27, 2007

Go Tari go...


Premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut înlocuirea celor doi angajaţi ai Serviciului de Protecţie şi Pază care l-au bruscat în faţa sediului PNL pe un bătrân.

Un bătrân a fost bruscat de doi SPP-işti în faţa sediului PNL, iar premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a invitat la discuţii şi şi-a cerut scuze pentru incident. Bătrânul venea săptămânal la sediul central al PNL, când aveau loc şedinţele Biroului Politic Central, pentru a discuta cu miniştrii şi cu premierul despre problemele sale şi ale pensionarilor. Rând pe rând, el a discutat, de-a lungul timpului, cu Bogdan Olteanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, dar şi cu premierul Tăriceanu. Luni, după ce a discutat cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, bătrânul şi-a scos din geantă un scăunel şi s-a aşezat pe trotuar în faţa sediului liberalilor. Cei doi portari au încercat să-l îndepărteze, însă bătrânul a fost de neclintit, susţinând că se află pe domeniul public. În acest timp, în faţa clădirii PNL, a sosit o maşină din care au coborât doi SPP-işti. În momentul în care maşina premierului Tăriceanu se apropia de sediul partidului, cei doi l-au luat de mâini pe bâtrân şi l-au târât pe trotuarul umed, murdărindu-i acestuia costumul de culoare deschisă. Tăriceanu a coborât din maşină şi a mers la bătrân, care se afla jos, pe trotuar, ţinut de mâini de cei doi SPP-işti. Premierul l-a întrebat ce s-a întâmplat, apoi a intrat în curtea interioară a sediului PNL. Imediat însă a revenit şi l-a invitat pe bătrân în sediu pentru discuţii, iar SPP-iştii s-au făcut nevăzuţi.


Se pare ca si fara Frankestain, Tariceanu a acut reflexe si a transformat o potenitala sifonare de imagine intr-un gest mai mult decat altruist...


Asta a fost stirea pe Antena3, acum varianta celor de la Realitatea...


Un bătrân a fost bruscat de gărzile lui Tăriceanu

Biroul Permanent al PNL a fost marcat astăzi de un incident neaşteptat. Un bătrân care se afla în faţa porţilor partidului a fost luat cu forţa de gărzile primului-ministru. Este vorba despre unul dintre păgubiţii care, înainte de 1989, au depus bani la CEC pentru a-şi cumpăra un autoturism. Acesta venise la sediul PNL pentru a încerca să discute cu premierul Tăriceanu. Preşedintele PNL şi-a exprimat regretul pentru incidentul creat. Serviciul de Protecţie şi Pază susţine că ofiţerii şi-au făcut datoria şi nu au încălcat niciun regulament. Purtătorul de cuvânt al Serviciului, Bogdan Onea, a precizat că protestatarul a fost rugat insistent să se dea la o partea din faţa intrării în sediul PNL, dar a refuzat cu desăvârşire. remierul Tăriceanu şi-a exprimat regretul pentru incidentul creat. "Forţele de ordine nu au mereu diplomaţia de a trata cu cetăţenii. Regret intervenţia brutală. Am vorbit cu persoana, am primit-o, dar trebuie să spun că PNL şi trotuarul de vizavi nu sunt birou de relaţii cu publicul", a explicat Călin Popescu Tăriceanu.
Sursa: Realitatea TV

No comments: