Translate

January 27, 2010

Propun o nouă anchetă "jurnalistică"

Încă nu mi-a trecut pata pusă pe "jurnaliştii" cu bloguri care scriu prostii aşa că le propun un nou subiect la fel de interesant ca cele pe care le publică ei. Propun o anchetă "jurnalistică": la plecarea în Republica Moldova, preşedintele Traian Băsescu a încurcat Cahulul cu Cabulul. Are sens să fac eu diferenţa? Mă tem că da. Aşadar Cahulul este în Republica Moldova, dacă nu mă înşel e chiar la graniţa cu România, altfel nu văd de ce s-ar fi făcut acolo un consulat românesc. Presupun de asemenea că este o localitate destul de mică. Repet sunt doar presupuneri, mai multe citiţi şi voi pe Wikipedia. De cealaltă parte Cabulul presupun că e în Afganistan şi dacă nu mă înşel e chiar capitala, altfel nu înţeleg de ce s-ar bate ăia în draci pe acolo şi am trimite noi militari. De fapt nici nu cred că se scrie Cabul ci Kabul. Şi iată că din nou wikipedia îmi dă dreptate. Această paranteză fiind închisă, îi invit pe "jurnalişti" să ancheteze care dintre consilierii prezidenţiali i-a scris discursul lui Băselu... are sens să îi numesc aici? Ei hai că doar nu vă dau mură-n gură... Aşa că anchetaţi!!!!!

2 comments:

Cippy (Anti-Plicti) said...

io cre' ca sunt unu' dintre ei. mey io zic asa. cred ca stii nu sunt tocmai fan base. insa ma gandesc ca un marinar face greu confuzii geografice. as zice ca i-a scapat. parerea mea de ne-fan :D: as vrea sa gresesc :)))

Raluk said...

si eu am zis ca i-a scapat, dar a spus-o de vreo 4 ori...deci nu cred ca mai e scapare...
bine ar putea presedintele nostru sa aiba constiinta incarcata ca a suplimentat trupele din Afganistan, deci din Kabul...cine stie...