Translate

February 24, 2008

De ce scriu acest blog

Fidelii mei cititori au observat, probabil, ca saptamana trecuta timp de doua zile blog-ul meu a fost privat. Am primit niste observatii rautacioase si am decis sa il inchid. Noroc cu gandul cel de pe urma. Pentru ca am fost sunata de vreo 2 prieteni, altii mi-au scris, iar tata a dat suparat telefon ca "nu mai poate intra pe blog si ca sa fac ceva", m-am decis sa il mai tin. In definitiv eu mi-am facut blog pentru a conversa in acest fel cu prietenii mei care sunt fie la Iasi, fie la Budapesta, fie pe la Braila sau in orice colt al lumii asteia, prieteni pe care e lesne de inteles ca ii vad foarte rar si discutam foarte putin. Si atunci cand discutam sa nu ne mai spunem maruntisurile din viata de zi cu zi ci sa discutam doar teme importante, pentru ca maruntisurile ni le-am citit pe bloguri. Cu atat mai mult cu cat si ai mei au inceput sa citeasca regulat blogul meu si astfel poate se mai duce din dor-ul care va asigur ca e de ambele parti. Asa ca cine se simte superior acestui blog il rog sa nu il mai citeasca. Cine crede ca e prost scris si ca incerc sa compensez acest lucru prin poze, la fel rog sa nu il mai citeasca. Daca ti se pare ca ma laud, daca zici tu ca sunt proasta, daca ti se pare ca vorbesc ca sa ma aflu in treaba te rog nu il mai citi. Iar cine va face si pasul de a-mi spune in fata aceste lucruri va fi tratat ca si cel care a avut curajul sa mi le spuna. Adica CU CURUL... Acest blog este unul personal, dar care din motive tehnice nu poate fi unul privat la care sa nu asiste toti frustratii si NF-urile din lumea asta. Multumesc tuturor celor care ma citesc si le cer iertare pentru aceasta izbucnire...

4 comments:

Mihai Peticilă said...

:)) savuros! o Ralucă suparată un pic dar nu atât de mult cât să nu mai scrie bine. Draga mea, nu ma baga în seamă toate dejecţiile şi ţine-ţi prietenii aproape! Atât!

Viaţa virtuală e o hazna doar pentru cei care nu au şi o viaţă reală! De aici şi vorba ... bloggeri de kkt! Hai ti pup că ie treabă de făcut. pa. Să mai scrii!

Lizet said...

ai uitat de prietenii care sunt la suceava si care te iubesc mult si le e dor de tine. sa mai scrii ca io te citesc chiar daca nu-ti loas comentarii tot timpul. mumu

Anonymous said...

bleah. io-te si matale ce mi-a scris unu (din intimplare mi-am dat seama ca e roman, pentru ca a scris un timp pe blogul gabrielei cretu):
"i can’t help myself wondering if you really belive all you write here…or maybe you want us visitors to belive you do…i read some of your work and some of you thoughts and i belive you are unable to develop yi=our own thinking…you tend to reproduce with other sintagmas what others said before you..i really belive tou’re nothing but a fustrated man in his early 30 that thinks he’s the center of the world.you are not that smart so i advise you to be a little more realistic next time you make comments…or you leave a feedback.anyway you suck".
Vry nice, n-am ce zice. Dar nu numai ca nu am sters acest comment (il gasesti si acu la blogul meu la "About this blog. Argument"). I-am si raspuns decent si cu bun simt. Cred ca asta l-a durut cel mai mult.
Asa ca stai linistita, cine nu e injurat inseamna ca nu deranjeaza, iar daca nu deranjezi inseamna ca ori nu existi, ori ii pupi pe toti unde nu trebuie. Tu scrii foarte bine (de exemplu, sincer iti spun ca postul de Valentine's Day mi-a descretit fruntea si am terminat ziua cu bine datorita tie). Iar de poze avem nevoie, mai ales noi, astia de mai departe!

Raluk said...

pt mihai: multumesc pentru incurajari, credeam sincer ca nu ma mai citesti:(, s-ar parea ca m-am inselat...
pt lizet: pai mai draga avem blog pe blogspot si nu spunem nimic? sorry cu prietenii din Suceava, eu te plasam pe undeva pe la Iasi, mea culpa:(
pt andruska: ma sa stii ca da, numai ca "injuratorul" meu nu a facut-o pe blog sau pe mail sau intr-un cadru cat de cat privat, a facut-o de fata cu cel putin 5 oameni, care stiau mai mult sau mai putin de blogul meu, oameni care probabil ca s-au aratat uimiti de reactia mea si de faptul ca nu stiu sa imi insusesc o critica, da pur si simplu mi se parea ca unul cu un blog atat de plat si lipsit de imaginatie nu ar indrazni never ever sa ma combata...