Translate

October 4, 2007

Culmea marlaniei prezidentiale



M-am gandit pret de o secunda daca sa scriu ceva despre acest subiect. Pentru fericitii care habar nu au, spun ca e vorba de ultima isprava a lui Traian Basescu. Mai exact cea care va ramane in arhive ca raspunsul dat Sorinei Matei.
Pe la ora 11 si ceva, cand cu totii ne pregateam sa o taiem spre casa, cade bomba. Basescu a agresat verbal inca o jurnalista. Nasol a fost ca era, din nou, o jurnalista de la Antena 1. Pana pe la 12 am stat sa facem file-uri (adica un fel de cronologii ilustrate ale jignirilor presedintelui). Apoi am plecat la "al doilea job" si habar nu am avut ce amploare a luat pana acum, cand Gadea si-a dedicat emisiunea exclusiv acestui subiect.
Luat direct de la sursa (adica blogul Sorinei Matei) mie una mi se pare ca Traian Basescu a vorbit la fel de normal cum vorbesc 70 la suta dintre cetatenii acestei tari. Nu am vazut nimic deplasat, mai ales ca discutia parea una off the record. Era cat se poate de clar ca reporterul antenei, ca si ceilalti prezenti acolo, aveau misiunea de a obtine o declaratie oficiala pe tema motiunii. Cand nu au obtinut-o au insistat. Eu una cred ca le-as fi zis si mai rau, da eu nu sunt sef al statului.
Nu stiu daca chiar ar trebui sa facem atata tam tam pe subiect. S-a tot discutat. Basescu este un presedinte "mitocan", dar poate ca tocmai aceasta mitocanie atrage prostimea si votantii.
Probabil ca odata si odata voi mai aborda subiectul si din alt unghi, pentru ca, cel putin profesional, sunt implicata. Spun asta pentru ca 100% Basescu va mai gafa si 60 % va gafa fata de reporterii Antenei...

No comments: