tag:blogger.com,1999:blog-3825575360514288409.post1967557788318984599..comments2023-06-29T11:16:35.730+03:00Comments on Dichisurile Ralucai: Luxemburg - An inspector calls Ralukhttp://www.blogger.com/profile/14583533231482126915noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3825575360514288409.post-39526161706888360932016-01-31T18:44:29.323+02:002016-01-31T18:44:29.323+02:00Buna seara! Din pacate, cum am scris si in titlu n...Buna seara! Din pacate, cum am scris si in titlu nu vorbesc despre Belgia ci despre Luxemburg, iar Abatia nu produce bere ca in Belgia, ci e un fel de centru cultural. In schimb am scris despre o importanta bere belgiana, Orval si despre abatia de unde vine (http://www.dichisuri.ro/2012/11/belgia-orval-abatie-fabrica-de-bere-sau.html). Sper ca in curand voi face o vizita la o fabrica de bere luxemburgheza si sa scriu si pe blog.Ralukhttps://www.blogger.com/profile/14583533231482126915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3825575360514288409.post-35150894948775114172016-01-31T14:58:47.832+02:002016-01-31T14:58:47.832+02:00Ca român care a vizitat in 2015 Belgia (și o fabri...Ca român care a vizitat in 2015 Belgia (și o fabrica de bere din Bruges: http://www.halvemaan.be/en/home, apropo acolo berea neagră “Staffe Hendrik” are 11 grade alcool: http://www.straffehendrik.be/en/het-bier/straffe-hendrik-quadruple) și care a făcut o pasiune pentru berea belgiană Hoegarden Rose aștept cu nerăbdare noi informații de la abație... și despre berea de acolo :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10518983236246766640noreply@blogger.com